💥سینامالدهید، آلدهید

💥سینامالدهید، آلدهید خوراکی در دارچین است که باعث بو و مزه دارچین می شود. دارچین Cinnamon که پوست خشک شده درونی درختانی خاص است، بو و مزه خود را از ترکیب سینامالدهید با فرمول شیمیایی C9H8O دریافت می کند که نوعی آلدهید سیر نشده آروماتیک است و شکل ظاهری این ترکیب، روغنی و زرد رنگ است . از ترکیب برای درمان عفونت های باکتریایی و قارچی استفاده می شود .این ترکیب برای مقابله با آلزایمر نیز مفید است، شیمیایی مفیدی است که از ایجاد تغییرات در سلول های عصبی پیشگیری می کند. همچنین سینامالدهید ، از انباشته شدن پروتئین های از بین برنده سلول‌ها ممانعت کرده و مانع از ایجاد اکسیداسیون سلول ها می شود. یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدانت است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *