
💥سینامالدهید، آلدهید خوراکی در دارچین است که باعث بو و مزه دارچین می شود. دارچین Cinnamon که پوست خشک شده درونی درختانی خاص است، بو و مزه خود را از ترکیب سینامالدهید با فرمول شیمیایی C9H8O دریافت می کند که نوعی آلدهید سیر نشده آروماتیک است و شکل ظاهری این ترکیب، روغنی و زرد رنگ است . از ترکیب برای درمان عفونت های باکتریایی و قارچی استفاده می شود .این ترکیب برای مقابله با آلزایمر نیز مفید است، شیمیایی مفیدی است که از ایجاد تغییرات در سلول های عصبی پیشگیری می کند. همچنین سینامالدهید ، از انباشته شدن پروتئین های از بین برنده سلولها ممانعت کرده و مانع از ایجاد اکسیداسیون سلول ها می شود. یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدانت است.