🔶 اما چطور قهوه دم می کشد؟

💥 وقتی روی قهوه تازه دم کرده را نگاه کنید متوجه حباب های ریزی می شوید که شبیه کف یه لایه نازک را تشکیل داده اند. این حباب ها نتیجه ی یک واکنش شیمیایی است که اغلب به آن واکنش شکفتن می گویند.

🔸این واکنش با فرایند حرارت دادن دانه های قهوه یا اصطلاحا بو دادن شروع میشود. در این مرحله گازها به ویژه كربن دی اکسید در داخل دانه حبس می شوند. بعد از آن دانه ها همواره در حال آزاد سازی گاز هستند به همین خاطر است که قهوه آسیاب شده دارای درپوش هایی با یک دریچه ی یه طرفه است که امکان خارج شدن گاز را فراهم می کند. از طرف دیگر مانع از ورود اکسیژن به داخل می شود.

🔹وقتی پودر قهوه در تماس با آب داغ قرار می گیرد سرعت خروج گاز افزایش یافته و لایه ای کف مانند روی آن ایجاد می شود.

🔶 اما چطور قهوه دم می کشد؟

جای گازهایی که خارج شده اند را آب می گیرد و شروع به استخراج محتوای آن می کند. پس حواستان به کف روی قهوه باشد ، فقط قهوه های تازه کف خوبی دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *